استانداری ایلام

استاندار و رئیس ستاد اربعین استان:

مواکب و دستگاه‌های خدمات‌رسان اربعین نسبت به استقرار تجهیزات خود تا روز ۲۸ محرم اقدام کنند

مواکب و دستگاه‌های خدمات‌رسان اربعین نسبت به استقرار تجهیزات خود تا روز ۲۸ محرم اقدام کنند

استاندار و رئیس ستاد اربعین استان:
❑‌مواکب و دستگاه‌های خدمات‌رسان اربعین نسبت به استقرار تجهیزات خود تا روز ۲۸ محرم اقدام کنند/ مانور ویژه آمادگی کمیته‌های ۱۸ گانه ستاداربعین برگزار می‌شود/ راه اندازی ساختمان مرکز فوریت‌های پزشکی و خدمات درمانی در پایانه مرزی برای زائران در مدت ۹ ماه، از مصادیق مدیریت جهادی است/ فاز دوم پارکینگ اربعین با وسعت ۲۵ هکتار و ظرفیت پارک ۲۵ هزار خودرو برای اربعین امسال مورد استفاده قرار می‌گیرد

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری ایلام، دکتر حسن بهرام‌نیا استاندار ایلام امروز شنبه ۲۴ تیر ماه در جلسه ستاد اربعین استان در سالن جلسات شهید رجایی استانداری ایلام که با حضور معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی کشور برگزار شد، گفت: سال گذشته علیرغم تعطیلی چند ساله اربعین، اما با تلاش‌های صورت گرفته و با کار جهادی و پای کار بودن اعضای ستاد اربعین، شاهد برپایی باشکوه این حماسه بودیم.

وی اظهار کرد: نتیجه همصدایی میان مسئولان و ستاد استان منجر به فراهم شدن سفری ارزان، راحت و آسوده برای زائران شد؛ بر همین مبنا برنامه‌ریزی برای رفع کاستی‌های سال گذشته در قالب جلسات ستاد اربعین در طول سال در دستور کار قرار گرفت.

استاندار ایلام افزود: با توجه به پیش بینی های بعمل آمده، میزان حضور زائران در اربعین امسال و در مقام مقایسه با سال گذشته بیشتر خواهد بود، همچنین از نظر شرایط آب و هوا و گرما، تفاوت درجه خواهیم داشت که باید از هم اکنون تمهیدات لازم در جهت تأمین آب‌ معدنی و یخ مورد نیاز اندیشیده شود.

رئیس ستاد اربعین استان ایلام تأکید کرد: مسئولان کمیته‌های ۱۸ گانه از همین هفته کمیته‌ها را بصورت منظم و مهندسی شده با محوریت ریاست کمیته‌ها فعال کنند و نیازمندی‌های مربوطه در قالب نشست و تبادل نظر و صورت جلسه احصا و گزارش عملکرد هر کمیته هم باید به ستاد ارائه شود. 

وی تأکید کرد: کمیته‌های ۱۸ گانه ستاد اربعین به صورت کارشناسی، اقدامات مربوطه خود را با رعایت شرح وظایف، به صورت مکتوب به دبیرخانه ستاد اربعین استان ارسال نمایند.

وی تصریح کرد: باید با این نگاه که سفری راحت و ارزان قیمت برای زائران فراهم شود، نقشه راه در دستور کار اعضای ستاد اربعین قرار گیرد؛ در همین رابطه و تا قبل از اربعین، دو مانور به منظور آمادگی کمیته‌های ۱۸ گانه اجرا می‌شود.

دکتر بهرام‌نیا بیان کرد: نیازهای هر کمیته باید توسط سایر کمیته ها بصورت آنی برطرف شود و هیچ عذری در این رابطه پذیرفتنی نیست، بروکراسی اداری در پیگیری امورات اربعین باید حذف شود.

استاندار ایلام با بیان اینکه اربعین مردمی است و باید از ظرفیت مردم در اربعین استفاده شود، گفت: نقشه‌ای طراحی شده که براساس آن، مکان استقرار هر موکب مشخص خواهد شد تا نحوه و میزان خدمات دهی به زائران برنامه‌ریزی شده باشد.

نماینده عالی دولت در استان با تأکید بر اقناع کردن زائران از نظر فرهنگی و معنوی گفت: نباید از این فرصت در جهت توسعه اقتصاد استان غافل شد و باید به اقتصاد استان توجه شود، ظرفیت‌های مختلف استان همچون در حوزه صنایع دستی در ایام اربعین فعال شود.

🗓️

رئیس ستاد اربعین استان ایلام در بخش دوم سخنان خود در نشست ستاد اربعین یادآور شد: با توجه به گرمای تابستان، باید شرایطی فراهم شود تا زائران در طول مسیر و از پل زائر تا پایانه مرزی، کمترین پیاده‌روی داشته باشند و با توجه به ازدحام جمعیت در طول مسیر، تمهیدات لازم برای تردد آسان خودروهای دستگاه های خدمات رسان نیز اندیشیده شود.

وی در ادامه با تأکید بر نصب مه‌پاش در پایانه مرزی مهران گفت: با توجه به احتمال ایجاد مشکل در وسایل سرمایشی و مه‌پاش‌ها ضروری اکیپ تعمیرکار ویژه سیستم‌های سرمایشی و مه‌پاش‌ها تا پایان اربعین در مهران مستقر شود، البته رعایت بُعد مسافت و زمان هم باید مدنظر قرار گیرد.

دکتر بهرام‌نیا اضافه کرد: امروز یک کار جهادی در پارکینگ بزرگ اربعین و در فاز دو این پارکینگ در دست اقدام است و علاوه بر این ۸۰۰ چشمه سرویس بهداشتی و حمام در مسیرهای منتهی به مهران و پایانه مرزی در دست احداث است.

استاندار ایلام در ادامه با قدردانی از نقش‌آفرینی رسانه ها در ایام اربعین گفت: کمیته اطلاع رسانی ستاد اربعین استان هم باید از هم اکنون فعال شود.

رئیس ستاد اربعین استان ایلام گفت: همچنین با تلاش و کار جهادی، ساختمان مرکز فوریت‌های پزشکی و خدمات درمانی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی مستقر در پایانه مرزی مهران با دو هزار و ۲۰۰ متر زیربنا برای اربعین امسال مورد استفاده قرار می‌گیرد؛ در این زمینه مبلغ ۴ میلیارد تومان برای خرید تجهیزات پزشکی این مرکز در نظر گرفته شده و با ۱۵۰ تخت در این مرکز به زائران خدمت رسانی می‌شود. اگر چه قابلیت افزایش به ۲۰۰ تخت را نیز دارد، راه اندازی این مرکز درمانی در پایانه مرزی در مدت ۹ ماه از مصادیق مدیریت جهادی است. تاکنون ۴۰ میلیارد تومان برای این مرکز هزینه شده است که با تکمیل تجهیزات این رقم به ۵۰ میلیارد تومان افزایش می‌یابد.

وی با بیان اینکه ۱۰ شهرستان استان زائرپذیر هستند، گفت: ستاد اربعین شهرستانی در این ۱۰ شهرستان فعال است و فرمانداران بصورت مستقیم، مسئولیت امور را بر عهده دارند.

استاندار ایلام اعلام کرد: با توجه به شروع پیاده‌روی زائران اربعین از اول ماه صفر، لذا از ۲۸ محرم مواکب و مراکز خدمات رسان نسبت به استقرار مواکب و مراکز خدمات خود در مرز مهران اقدام کنند؛ آب و برق مواکب باید از ۲۰ مرداد آماده و تا پایان هفته جاری نیز محل استقرار مواکب مشخص شود. جلسات ستاد اربعین نیز بصورت هفتگی و در ساعات پایانی روز برگزار می‌شود. 

لازم به ذکر است در این نشست، استاندار ایلام با پیشنهاد مدیرکل سازمان تبلیغات اسلامی استان ایلام در خصوص ساخت المان‌های فرهنگی ثابت شهری و بین شهری با موضوع اربعین و ایجاد حسینیه ویژه اربعین در پایانه مرزی برای اجرای ابر برنامه های مذهبی موافقت کرد.

🗓️  شنبه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۲
@ostandari_ilam

تگ های مهم
تصاویر پیوستی
ثبت نظرات

آخرین نظرات نمایش تمامی نظرات


تاکنون نظری ثبت نشده است