استانداری ایلام

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی در صف نانوایی های استان تاکید کرد و گفت: مردم و متصدیان نانوایی ها باید این پروتکل ها را جدی بگیرند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی در صف نانوایی های استان تاکید کرد و گفت: مردم و متصدیان نانوایی ها باید این پروتکل ها را جدی بگیرند.

رعایت پروتکل های بهداشتی
در نانوایی ها باید جدی گرفته شود

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام بر ضرورت رعایت پروتکل های بهداشتی در صف نانوایی های استان تاکید کرد و گفت: مردم و متصدیان نانوایی ها باید این پروتکل ها را جدی بگیرند.

به گزارش پایگاهاطلاع‌رسانیاستانداریایلام، جهانگیر رستم زاد روز دوشنبه در نشست کمیته آرد و نان استان ایلام اظهار داشت: آمارهای دانشگاه علوم پزشکی نشان از خطر گسترده بیماری کرونا در مراکز پر تجمع و شلوغ استان دارد و نانوایی ها یکی از محل تجمع های مردم هستند که باید پروتکل های بهداشتی برای رعایت حفظ سلامت مردم در آنها مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: در ابتدای شیوع کرونا رعایت فاصله اجتماعی و عدم دریافت پول نقد و همچنین زدن ماسک و خط کشی صف نانوایی ها به خوبی مورد توجه قرار گرفت اما اکنون مدتی است که باز شاهد تجمع در برخی نانوایی ها هستیم و این علامت زنگ هشداری برای تهدید سلامت مردم است.

وی اضافه کرد: متصدیان نانوایی ها باید همچنان از دریافت پول نقد خودداری کنند زیرا دست به دست شدن پول یکی از عامل های اصلی انتشار کروناست.

رستم زاد گفت: همه نانوایی ها مجهز به دستگاه کارتخوان هستند و دریافت پول نقد همچنان توسط نانوایی ها ممنوع است.

وی خواستار افزایش نظارت و بازرسی مسئولان مرتبط شد و افزود: باید موارد خلاف مصوبات ستاد مبارزه با کرونا همچنان بررسی و گزارش شود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام اظهار داشت: به منظور جلوگیری از تجمع افراد در برخی از نانوایی ها اداره غله باید ضمن شناسایی این نانوایی ها نسبت به تغییر زمان پخت و افزایش سهمیه آرد آنها برای افزایش ساعات پخت اقدام کند.

تگ های مهم
تصاویر پیوستی
ثبت نظرات

آخرین نظرات نمایش تمامی نظرات


تاکنون نظری ثبت نشده است